Servicis web

Servicis

Disseny i allotjament web

La web representa una important part de la imatge de la nostra empresa, associació o col·lectiu. És una dita contemporània esta que diu 'si no estàs en internet no existixes'. Nostra secció de internet tracta este important aspecte de la comunicació actual, proporcionem servicis integrals en la world wide web (www), correu electrònic i FTP. Partint de dissenys ja consolidats i de la imatge de marca o organització, o desenvolupant les seues pròpies idees des de zero, apleguem a dissenys realment exigents amb totes les prestacions possibles de internet.

No es preocupe de buscar un dissenyador gràfic, un programador web, un servici de allotjament,... Trobar un tècnic en totes les disciplines pot resultar-li una tasca àrdua i llevar-li temps d'allò que veritablement importa, el seu negoci. Utilitze la llançadora que representa la nostra borsa de tècnics en internet i els nostres coneixements en el medi per guanyar temps i maximitzar la targeta de presentació que durant 24 hores al dia i 365 dias a l'any, li permet la xarxa de xarxes.

Si compren la importància d'esta manera de comunicació i vol iniciar-la en la seua organització, consulte'ns, podem assessorar-li al voltant de costos i retorn de les inversions. Si ja disposa de presència en el núvol, té un xicotet tresor, contacte'ns i li assessorarem de les novetats i possibilitats de botigues online, aplicacions de venda a mida, publicació automàtica, gestió de dominis, allotjaments, publicitat de les mateixes en els cercadors i manteniments tècnics.

Formats en el llenguatges de programació HTML i CSS, per pàgines estàtiques amb animacions FLASH; en solucions PHP i MySQL, JAVA, XML, AJAX, ActionScript i JavaScript per a pàgines dinàmiques. Els nostres coneixements li aporten totes les solucions necessàries per la posada en funcionament d'una imatge corporativa virtual, comprenga que mitjançant ella pot entrar en més de vint milions de llocs tan sols en el nostre país (nombre de les connexions de internet vives segons les telecos).

Assumim que la competència és major que la que es dóna en el mercat local o nacional, per això, ara és més necessari pensar oferta per este nínxol comercial i tindre vendes mitjançant este canal. Entrar per la porta que li proporcionem, significa estar situat front a la segura deriva, que el sector de la informació i de la publicitat convencional, està ja vivint des de fa aproximadament una dècada.