Prestatgeria d'un centre d'atenció

Servicis

Reparació d'ordinadors

La informàtica popularitzo el seu ús des dels anys 90, al començament del present segle el parc d'ordinadors personals de consum i programari associat al mateix, ha aplegat a un nivell industrial. Conscients que ens movem en un mercat madur, prestem servicis de renovació d'equips, reparació d'avaries i orientació pel reciclatge dels mateixos.

Per això Infoquip compta amb un servei d'assistència tècnica (SAT) propi. Amb més de 13 anys d'experiència, som professionals i especialistes en equips PC i servidors, reparem, ampliem i actualitzem ordinadors, deixant-los en perfectes condicions d'ús. Així mateix, reparem pantalles e impressores, discos durs externs i qualsevol tipus de perifèric relacionat amb la informàtica.

Actualitzem els SO, instal·lem aplicacions de programari lliure i eixes sota llicencia que ens sol·licite (sempre que ens aporte la clau, o l'adquirisca en nostres instal·lacions).

Comprenem l'alt cost mediambiental de la fabricació i rebuig dels equips informàtics, li aconsellem que abans de desfer-se d'un equip valore si ho pot actualitzar per a aprofitar les seues prestacions durant un període de temps addicional, pense que si no està satisfet amb el rendiment, es pot augmentar la velocitat de la màquina, la capacitat d'emmagatzematge, deixar-la a punt per a les últimes solucions de programari, tot això sense necessitat d'una gran inversió.

Facilitem per això, pressupostos de reparació sense compromís a preus altament competitius.

Disposem d'un interessant estoc de peces llistes per a reparacions urgents, així com accés als proveïdors més competitius, amb un termini de reparació mitjà per a equips no portàtils de menys de 4 dies.

Li facilitem un servici gratuït de destrucció de medis de emmagatzematge físic i reciclatge dels mateixos, assegurant-li que les seues dades resten destruïdes abans de desfer-se d'elles.